Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, sós vízben puhára főzzük, lecsepegtetjük. A főzőlevét ne öntsük ki, mert ha kihűlt, egy részével a krumplit összeturmixoljuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk.
Elkészítés: A fokhagymát az olajon gyengén megpirítjuk, és a krumplimasszához keverjük. Felöntjük a zöldséglevessel, ha szükséges sóval, borssal ízesítjük. Összeforraljuk. A tojásokat egy tálba ütjük, összekeverjük az ecettel, és a leveshez adjuk. Már csak melegítjük, nem forraljuk, nehogy a tojás összekapjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.