Elkészítés: A tisztított, felkockázott burgonyát, a csirkecombokat és a félbe vagy negyedekbe vágott fokhagymagerezdeket tetszetősen rendezzük el kedvenc tepsinkben. Hintsük meg sóval, locsoljuk le az olvasztott vajjal, és 200 fokra előmelegített sütőben hőkezeljük körülbelül 40 percig. Közben szorgosan locsolgassuk a szaftjával.
Ha már kezd emberesedni, keverjük ki a juharszirupot fél teáskanál sóval, és kenjük meg vele combocskáinkat, de kerüljön a krumplira is. Süssük készre, tegyük az asztal közepére, és egy jó tramini mellett, némely idénysaláta kíséretében vígan kezdjünk el falatozni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.