Elkészítés: A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk, vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A fokhagymát a tejbe keverjük, és a hússzeletekre öntjük. Tegyük a hűtőbe 1 órára, de még jobb, ha előző nap már bepácoljuk a húst.
A pulykamellszeleteket lecsepegtetjük, majd a szokásos módon bepanírozzuk /liszt, tojás, zsemlemorzsa/, annyi különbséggel, hogy panírozás előtt a morzsába keverjük a magokat. Én szezám- és lenmagot használtam, de tehetünk bele tökmagot, napraforgómagot is. Olajban pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.