Elkészítés: A májról a hártyákat és ereket eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A fokhagymát apróra vágjuk vagy fokhagymanyomón átnyomjuk, és a tejbe keverjük. A májszeleteket a fokhagymás tejbe helyezzük, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
A májszeleteket lecsepegtetjük, és papírtörlőn leszárítjuk majd a szokásos módon /liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa/ bepanírozzuk, és bő olajban közepes lángon kisütjük. Ne maradjon véres, de ne is szárítsuk ki!
Köretnek petrezselymes burgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.