Elkészítés: 1. Tisztítsuk meg a zöldségeket. Szeleteljük vékonyra a sárgarépát és cukkinit, aprítsuk nfel a zöldbabot, szedjük rózsáira a karfiolt, majd főzzük meg az összes zöldséget sós vízben. A cukkinit csak később tegyük bele a vízbe, mert gyorsabban megfő.
2. Törjük össze a fokhagymát, tegyük a salátás tál aljára. Az ecetet keverjük össze vízzel, a borssal és az apróra vágott hagymával.
3. Öntsük tálba az egészet, adjuk hozzá a leszűrt zöldségeket, locsoljuk meg az olajjal, majd forgassuk alaposan össze.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.