Elkészítés: A rizst kevés zsiradékon megpirítjuk, majd kétszeres mennyiségű vízzel felengedjük (szokásos módon párolt rizst készítünk). A húsból szokásos módon pörköltet készítünk (vagy maradék pörkölt is jó). A gombát kevés hagymán lepirítjuk, fűszerezzük. Amikor minden kész, akkor rétegezve lerakjuk egy tepsibe.
1. sor: rizs
2. sor: pörkölt szaft nélkül (ha csirke, akkor kicsontozva, lebőrözve)
3. sor: pirított gomba
4. sor: rizs
5. sor: pörkölt szaft nélkül (ha csirke, akkor kicsontozva, lebőrözve)
6. sor: pirított gomba
7. sor: a tetejére rizs, végül a pörkölt szaftja elkeverve a tejföllel, erre pedig reszelt sajt kerül
Sütőbe tesszük, és pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.