Elkészítés: A szűzpecsenyét hosszában két helyen bevágjuk úgy, hogy a vékonyabbik vége felől indulunk és a másik - vastagabb - végét nem vágjuk át, ilyen módon tudjuk majd összefonni. A sót, a borsot, a paprikát és az összezúzott fokhagymát összekeverjük, és alaposan bedörzsöljük vele a húst, majd *befonjuk*. Egy tűzálló edénybe tesszük a zsírt, körös-körül megpírítjuk benne a fonatot, majd kevés vizet öntünk alá és hozzátesszük a hagymát és a fűszernövényeket. Előmelegített, körülbelül 200 fokos sütőbe tesszük, és időnként megforgatva puhára sütjük. A húst kiemeljük és a visszamaradt pecsenyelébe paradicsompürét keverünk, összeforraljuk, és rászűrjük a pecsenyére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.