Elkészítés: A tészta alapanyagait - a liszt kivételével - gőz felett habosra keverjük, majd belegyúrunk 30 dkg lisztet. Két lapot sütünk belőle.
A krémhez 1 liter tejben megfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingport 1 csomag vaníliás cukorral, 2 evőkanál liszttel, 3 tojássárgával, majd még melegen belekeverjük 3 tojás keményre vert habját. Ha kihűlt, összekeverem 10 dkg vaj és 15 dkg porcukor keverékével.
A habhoz a tejszínt 1csomag vaníliás cukorral és 1 csomag habfixálóval keményre verjük.
A krémet és a habot a két lap közé töltjük, majd bevonjuk az olajjal gőz felett megolvasztott tortabevonóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.