Elkészítés: A krumplit megmosom, karikára vágom, és a tepsi aljára fektetem. Öntök rá olajat, és megsózom. A csirkemellet vékony szeletekre vágom, sózom, borsozom, megszórom majorannával, és állni hagyom 20 percig. Pihentetés után a húsokat a krumplira fektetem. A vöröshagymár karikára vágom, és ráteszem a hús tetejére. A fokhagymát egyben hagyom, és elrejtem a húsok között. Mártást készítek (tejföl, bors, 1 evőkanál mustár, porcukor, ízlés szerinti majonéz, majoranna). A mártással leöntöm a krumplis, húsos, hagymás ételemet. A tetejére sajtot reszelek, és sütőben magas hőfokon kb. 35 percet sütöm, majd alacsony hőfokon, fólia alatt, még kb. 40 percig párolom-sütöm az ételt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.