Előkészítés: Ha nem kész salátazöldséget vásárolunk, akkor a kedvünk szerinti salátát, a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk és félretesszük. A narancsokat kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk úgy, hogy a fehér részt is eltávolítjuk. A hártyák közül kivágjuk a narancshúst. A visszamaradt narancsokból kinyomjuk a maradék levet.
Elkészítés: A narancslevet összekeverjük az olajjal, a mézzel, a mustárral. A salátákat, a zöldségeket tányérra tesszük, rá a narancsgerezdeket, és arra a szeletelt füstölt halat. Az egészet meglocsoljuk az öntettel, és tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 295 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.