Elkészítés: Egy kisebb tepsit vékonyan kivajazunk, majd kilisztezünk. A csirkemellekből tenyérnyi szeleteket vágunk, fűszerezzük sóval és borssal, majd szorosan egymás mellé rakjuk őket a tepsibe.
Egy tálban összekeverjük a tejfölt a tojássárgákkal, és rálocsoljuk a csirkemellekre. Ráreszeljük a füstölt sajtot, és egyenletesen eloszlatjuk a tetején.
180 C-os sütőbe toljuk 30 percre. A csirkemell rengeteg levet fog engedni, ebben főzzük puhára a húst. Fél óra elteltével kivesszük a tepsit, és óvatosan leöntjük róla a vizet. Majd 220 C-on pirítjuk még 10 percig.
Burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.