Elkészítés: A kicsontozott csirkemellet daraboljuk egy centis kockákra. Az olajat keverjük el a szójaszósszal, fűszerekkel, borral, mustárral. A húskockákat forgassuk a keverékbe, majd műanyag zacskóba töltve tegyük a hűtőszekrénybe néhány órára. Időnként forgassuk át. A három féle színű paprikát magozzuk ki, kockázzuk fel, majd kenjük át a fűszeres keverékkel. A zöldséget és a húst felváltva húzzuk hústűre, majd grillezzük húsz percig. A márványsajtot törjük át villával, keverjük hozzá a tejszínt és az apró kockákra vágott uborkát.
Főtt burgonyával, párolt zöldborsóval tálaljuk frissen a márványsajtos mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.