Elkészítés: A kicsontozott csirkemellet daraboljuk egy centis kockákra. Az olajat keverjük el a szójaszósszal, fűszerekkel, borral, mustárral. A húskockákat forgassuk a keverékbe, majd műanyag zacskóba töltve tegyük a hűtőszekrénybe néhány órára. Időnként forgassuk át. A három féle színű paprikát magozzuk ki, kockázzuk fel, majd kenjük át a fűszeres keverékkel. A zöldséget és a húst felváltva húzzuk hústűre, majd grillezzük húsz percig. A márványsajtot törjük át villával, keverjük hozzá a tejszínt és az apró kockákra vágott uborkát.
Főtt burgonyával, párolt zöldborsóval tálaljuk frissen a márványsajtos mártással.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.