Elkészítés: A szárnyakat egymás mellé tepsibe rakom. A ketcuphoz a fokhagymát hozzáreszelem, utána belekeverem a sört, az oreganót, a borsot, és az egészet megsózom. A húsra ráöntöm a mártást úgy, hogy mindenhol jól ellepje a szárnyakat.
20 percig alufólia alatt sütöm, hogy párolódjon, utána leveszem a fóliát, és kb. 20-30 perc alatt pirosra sütöm.
Amíg sül, elkészítem a mártást. A sajtot egy tálban villával jól szétnyomkodom, majd hozzákeverem a tejszínt és a tejfölt.
Amikor megsültek a szárnyak, ebbe mártogatom bele. Köretnek sült burgonya és rizs is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.