Elkészítés: A combokat kicsontozzuk, s amennyire lehet szétvágjuk, szélesítjük a húst úgy, hogy egyben maradjon a comb.
A sót, borsot, paprikát, majorannát pici olajjal összevegyítjük, majd bekenjük a hússzeleteket.
1-1 szál újhagymát betekerünk a szelet szélétől kezdve a húsba, majd az első tekerés után a felvágott 1-1 gerezd fokhagymát. Az így betöltött hústekercset átfogjuk 1-1 szelet baconnel, s a szalonnák végei találkozásánál lefelé fordítva zsiradékon lassan megsütjük. Ez azért fontos, mert nem nyílik szét, s nem kell hústűt használnunk.
A tekercset később megfordítjuk, úgy sütjük készre.
Sült újburgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.