Elkészítés: 1 narancs levét kifacsarjuk, a héját lereszeljük. A másik 2 narancsot meghámozzuk, a fehér héját is leszedjük, kibújtatjuk belőle a narancsgerezdeket, és hűtőbe tesszük. A kicsepegő levét felfogjuk, és a többihez öntjük.
Kis lábasban felforraljuk a narancsok levét benne a reszelt héjat, a cukrot, a fahéjat, a szegfűszeget és a szerecsendiót. Amikor felforrt, tovább főzzük, amíg a harmadára besűrűsödik. Kissé kihűtjük, és a tálkákba rakott narancsokra öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.