Elkészítés: A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sóval, borssal, aprított petrezselyemmel, zsályával, majoránnával fűszerezzük, és meglocsoljuk az olívaolajjal, 2-3 órára hűtőbe tesszük, közben elkészítjük a rostélyos hagymát. A megtisztított vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk, az ujjainkkal lazán karikákra morzsoljuk, jól beleforgatjuk a lisztbe. A felesleges lisztet lerázzuk a hagymáról, és a felhevített olajban lassan, egyenletesen, kevergetve aranybarnára sütjük. Ha elkészült, papírtörlőre téve lecsepegtetjük. A bepácolt pulykaszeleteket forró grillen pirosra sütjük, tányérra fektetjük, rátesszük a ropogós hagymát, és forrón tálaljuk. Vajon párolt zöldséggel körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.