Elkészítés: A gombát kb. 10 percig áztassuk 1,5 dl forró vízben. A hagymát, fokhagymát, rozmaringot, paradicsomot vágjuk apróra. Tegyük hozzá a koriandert, és az egészet forró olajban pirítsuk meg. A sütőtököt vágjuk el vízszintesen, távolítsuk el a magját, és valamennyi tököt. Keverjük a fűszerekhez a rizst, majd a kivett sütőtököt is, öntsünk rá 7,5 deci vizet, illetve azt is, amiben a gomba ázott. Forraljuk fel, kb. 10 percig lassú tűzön főzzük tovább. A gombát keverjük össze a pörkölt tökmaggal, tegyük hozzá a chilit, sót és a borsot. A megmaradt sütőtökbe tegyük bele a gombás keveréket, majd öntsük rá a szószt, előmelegített sütőben 1 és 1/4 órán át süssük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.