Elkészítés: A tojásokat főzzük keményre, majd mindegyiket szeleteljük fel kb. 8 cikkre. A galambbegysalátát és a jégsalátát öblítsük le, és osszuk el a tányérokon. A sonkaszeleteket (felvághatjuk kisebb darabokra is) összehajtogatva rakjuk a salátalevelekre. A puha avokádót hámozzuk meg, szeleteljük fel. Az avokádócikkekre csepegtessünk citromlevet, majd osszuk el őket is a tányérokon. Tegyük melléjük a felszeletelt kemény tojásokat.
Az öntethez valókat keverjük össze, majd locsoljuk meg vele a salátát. Vacsorára tálalhatjuk akár főfogásként is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.