Elkészítés: Érdemes ezt a sütit azzal kezdeni, hogy a 9 dl tejben sűrűvé főzzük a 3 pudingot, hogy mire kész vagyunk mindennel, kihűljön.
Ezután a tésztájához valókat összedolgozzuk, a tejet apránként adagolva, mert nem biztos, hogy kell mind bele! Ne legyen túl lágy a massza! Kézfejjel egy 20X30-as tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk.
A krémhez a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot hozzáelegyítjük.
A tésztára rásimítjuk a krém felét, szétterítjük. A cukros-rumos tejbe belemártjuk a piskótákat, gyorsan dolgozva vele, ne szívja meg magát nagyon. Szorosan egymás mellé fektetjük a krémre, majd a maradék krémmel befedjük.
A tetejére a tejszínt a habfixálóval felverjük, elosztjuk a sütin, csoki bármilyen formájával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.