Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat egy vaníliás cukorral és a kristálycukorral kikeverjük, 4 kanál lisztet, egy kávéskanál sütőport és 4 kanál vizet keverünk mellé. A fehérjét egy csipet sóval felverjük, majd kézi habverővel óvatosan, hogy a fehérje ne törjön össze és levegős maradjon, a tésztához adjuk, és egyenletesre keverjük. Lapos tepsit kivajazunk, meglisztezünk, és előmelegített sütőben megsütjük a piskótát.
Közben a cukrot a tojással gőz felett sűrű krémmé főzzük. Miután kihűlt, hozzáadjuk a vaníliás cukorral habosra kevert vajat, majd a rumos, áttört gesztenyemasszát.
A piskótát három csíkra vágjuk, mindegyiket megkenjük baracklekvárral vékonyan, az egyikre ráhalmozzuk a töltelék nagy részét, és háromszögletűre formázzuk. A másik két lapot ráfektetjük (úgy fog kinézni mint egy háztető). A külsejét megkenjük a maradék gesztenyemasszával, a *gerincre* kimagozott meggyet sorakoztatunk. Ízlés szerint készített kakaómasszával fedjük be, végül kókuszreszelékkel hintjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.