Elkészítés: A tojások fehérjét kemény habbá verjük a fokozatosan hozzáadott cukorral. Egyenként belekeverjük a tojássárgákat, majd a vizet. Óvatosan belekeverjük az összevegyített szárazanyagokat. Sütőpapírral kibélelt közepes méretű (kb. 24x38 cm) tepsiben 180 fokon 5-6 percig sütjük. Lehúzzuk róla a papírt, és rácson hűlni hagyjuk.
A krémhez megfőzzük a pudingot, hideg vízben szobahőmérsékletűre hűtjük (többször megkevergetjük, így szép sima, selymes lesz). A margarint habosra keverjük a porcukorral, felváltva hozzáadjuk a pudingot és a gesztenyemasszát. Ízesítjük, majd egyenletesen rákenjük a tésztalapra.
A tejszínből kemény habot verünk a habfixálóval, a krém tetejére terítjük, és megszórjuk kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.