Elkészítés: A tésztához az összes anyagot mély tálba szórom és összegyúrom. Lisztezett tálba teszem a cipóvá formált tésztát, a felületét is belisztezem, és tiszta konyharuhával letakarom. Langyos helyen fél órát pihentetem. A gesztenyemasszát a tejjel és a befőttlével kenhetővé keverem, majd hozzáadom a meggyet. A tésztát 12 darabra vágom. Egy-egy darabot vékonyra nyújtok, megkenem töltelékkel, feltekerem, és patkó alakúra formálom. Tepsibe rakom, megkenem felvert tojással, és még 30 percet pihentetem. Tojással ismét megkenem, és forró sütőben megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.