Elkészítés: Az összetördelt kekszet a vajjal, a porcukorral és a kakaóporral összegyúrjuk, egy nem túl nagy tortaformába vagy cakkos szélű piteformába nyomkodjuk, majd a mélyhűtőbe tesszük, amíg a krém elkészül.
A krémhez az áttört gesztenyemasszát jól elkeverjük a mascarponével. A tésztára kenjük vékonyan a lekvárt, erre jöhet a krém. A csokimázhoz felolvasztjuk az étcsokit, pár csepp vízzel (és esetleg egy pici vajjal) kikeverjük, és bevonjuk vele a tortát. Hűtőben tartjuk a bevonat megdermedéséig. Meggybefőttel is lehet gazdagítani a krémet.
Jól elálló torta (bár mindig hamar elfogy).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.