Elkészítés: A hagymát apró kockára vágjuk, és olajon párolni kezdjük, majd a gombát tisztítás után szeleteljük, a hagymához adjuk. Jól elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, liszttel megszórjuk, majd a paprikával színezzük, és felöntjük vízzel. A zöldségeket megtisztítjuk, felkarikázzuk, és a leveshez adjuk. A petrezselyemzöldet felaprítjuk, és szintén a leveshez adjuk.
A galuskához a tojást a vajjal, sóval és a darával jól kikeverjük, és hozzáadjuk az egészen apróra darabolt medvehagymaleveleket, majd hűtőbe tesszük 20 percre. Addigra a leves elkészül, és lehet evőkanállal beleszaggatni a galuskákat. A galuska ne legyen se túl kemény, se túl lágy.
Ha feljönnek a levesünk felszínére, akkor elkészült, és lehet tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.