Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és húsdarálón nyersen megdaráljuk az előzőleg beáztatott, kifacsart zsemlével és a füstölt szalonnával együtt.
Ízesítjük sóval, reszelt vöröshagymával, apróra vágott petrezselyemmel. Beletesszük a tojásokat is, és jól összegyúrjuk. Ha a massza túl lágy, adunk hozzá annyi zsemlemorzsát, hogy jól formázható legyen.
Hüvelykujj nagyságú kis hengereket formálunk belőle, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába mártva bundázzuk, majd bő, forró olajban ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.