Elkészítés: A csirkemellfiléket csíkokra vágjuk, és a 2 evőkanál szójaszószból, kis sóval és fehérborssal készített páccal bepácoljuk, fél órára a hűtőbe tesszük.
Wokban 2 evőkanál olívaolajat melegítünk, és a csirkecsíkokat megpirítjuk benne. Hozzáadunk a szeletelt konzerv gombát - a leve nélkül -, 1 kávéskanál morzsolt borsikafüvet, 2 kávéskanál sós zöldségpürét vagy 1 kávéskanál ételízesítőt.
5 perc forralás után besűrítjük 1 dl tejszín és 2 dl tejföl keverékével, felforraljuk. Zöldborsós rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.