Elkészítés: A gombát megtisztítom (nem mosom, csak letörlöm szalvétával), és nagyobb darabokra vágom. Felszeletelem a póréhagymát és a lilahagymát. Félbevágom az olajbogyókat.
Forró serpenyőbe olívaolajat öntök, 4-5 csavarásnyi friss őrölt borsot, késhegynyi őrölt szerecsendiót adok hozzá, és beleteszem a mozsárban porrá őrölt szárított szürke tölcsérgombát. (Csak keveset, mert nagyon intenzív az íze, tényleg csak fűszernek használjuk! Ha túladagoljuk, elrontjuk az ételt.) 1-2 percig pirítom a fűszereket, hogy intenzívebb legyen az illatuk, majd beleteszem a gombát. 7-8 percig pirítom, ha szükséges, pótolom az olajat.
Ezután hozzáadom a pórét és a lilahagymát, majd mindjárt a félbevágott olajbogyókat, és készre párolom. Akkor jó, amikor a hagymák kicsit megfonnyadtak, de még ropogós az állaguk. Elzárom a gázt, és natúr juhsajtot morzsolok a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.