Elkészítés: A tésztához a tojásokat összekeverjük a tejjel, az étolajjal, majd hozzáadjuk a sóval elkevert lisztet. Sima palacsintatésztát keverünk belőle, és beleszórjuk a finomra aprított petrezselymet. Kisebb palacsintasütőt kiolajozunk, vékony palacsintákat sütünk, és vízgőz felett melegen tartjuk. Kb. 8 palacsintához elegendő a mennyiség.
A töltelékhez a vajat egy lábasban felolvasztjuk, a vékonyra felszeletelt gombát 3-4 percig pároljuk, hozzáöntjük a bort, és addig főzzük, amíg a bor elpárolog. Belekeverjük a tejszínt, felforraljuk, és kis lángon besűrítjük. Hozzáadjuk a felkockázott sonkát, a karikára vágott újhagymát, a mustárt, utánfűszerezzük, majd ha felforrt, levesszük a tűzről.
Egyenletesen elosztjuk a palacsintákon, feltekerjük. Zöldsalátával körítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.