Elkészítés: A padlizsánokat megmosom, a végüket levágom, majd kb. 2-2,5 cm-es karikákra szeletelem. (Jelzem, teljesen mindegy, milyen késsel, nem dőltem be a *csak fakéssel* jellegű városi legendának, és nem hiába.) Besózom, állni hagyom, míg a többi hozzávalót előkészítem. A gombát megtisztítom, és egészen apró miszlikekre vagdosom. A gombaaprólékot kevés olajon és kis lángon elkezdem fonnyasztani, s mindaddig kevergetem, míg összeesik, és jó sok levet ereszt. Ezt hűlni hagyom, majd összekeverem egy nagy dobozos tejföllel, sózom, pirospaprikát is teszek bele. A padlizsánkarikákat lisztbe forgatom, majd kevés olajon hirtelen megsütöm mindkét oldalon, utána leitatom a szeletekről az olajat. Ha minden karika ropogós aranybarna, egymás mellé helyezem őket egy tepsiben, és ráöntöm a gombás-tejfölös szószt. Kb. 200 fokos sütőben szoktam sütni addig, míg már látszik, hogy a gombaragu kissé megsötétedik, kicsit kérges lesz. Ha előmelegített sütőbe teszem, ez nem több negyed óránál. Utána kiveszem, és az egészre reszelt sajtot szórok, visszarakom, hogy ráolvadjon-piruljon a sajt. Mmm... és kész is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.