Elkészítés: A májat megtisztítjuk, és nagyságuktól függően 2-3 részre vágjuk. Szitába téve átmossuk, alaposan lecsepegtetjük, s a fűszerekkel picit beszórjuk. (Kevés sót használjunk!)
Ezután egyenként szalonnába tekerjük, és kiolajozott tepsibe rakjuk. Pici vizet is öntünk alá, s lazán lefóliázzuk, majd sütőbe tesszük. 20 perc elteltével a fóliát
levesszük, és megforgatjuk a becsomagolt májakat, hogy minden oldaluk szép piros legyen.
Krumplipürével és salátával tálaljuk. Hidegen is finom, akkor krumpli- vagy tésztasaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.