Elkészítés: A megmosott paradicsomot felszeleteljük. Az uborkát héjastól hosszába négyfelé vágjuk, majd felkockázzuk. A megtisztított lilahagymát cikkekre vágjuk. A kicsumázott paprikákat csíkokra metéljük. Az oregáno leveleit lecsipkedjük. A marinádhoz a citromlevet sóval, borssal, cukorral, oregánóval ízesítjük, majd beledolgozzuk az olajat. A saláta összetevőit összekeverjük, meglocsoljuk a marináddal, megszórjuk olajbogyóval és a felkockázott fetával, oregánóval, hegyes erőspaprikával. Citromcikkekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.