Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A gyömbért is meghámozzuk, lereszeljük. A sárgarépát megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk.
Nagyobb edényben a vajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a répát, 1-2 percig pirítjuk, majd felöntjük a levessel, és felforraljuk. Lassú tűzön kb. 10 percig főzzük. A levesbe keverjük a tejszínt, botmixerrel péppé zúzzuk, majd sóval, borssal ízesítjük.
Az almát megmossuk, négybe vágjuk, kimagozzuk, majd a húsát vékony szeletkékre vágjuk. A levesbe szórjuk az almát, majd a levest a a zsázsával megszórva tálaljuk.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.