Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A gyömbért is meghámozzuk, lereszeljük. A sárgarépát megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk.
Nagyobb edényben a vajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a répát, 1-2 percig pirítjuk, majd felöntjük a levessel, és felforraljuk. Lassú tűzön kb. 10 percig főzzük. A levesbe keverjük a tejszínt, botmixerrel péppé zúzzuk, majd sóval, borssal ízesítjük.
Az almát megmossuk, négybe vágjuk, kimagozzuk, majd a húsát vékony szeletkékre vágjuk. A levesbe szórjuk az almát, majd a levest a a zsázsával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.