Előkészítés: A salátát megmossuk, szárazra csepegtetjük. A húst megmossuk, falatnyi darabokra vágjuk, és sózzuk, borsozzuk. A narancsot vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. A lecsepegő levet felfogjuk. A banánt meghámozzuk, karikákra vágjuk, és meglocsoljuk 1 evőkanál narancslével.
Elkészítés: A mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és tányérra borítjuk, hogy ne barnuljon tovább. Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, és a húst körös-körül megpirítjuk benne. A salátaöntet-port a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkeverjük a joghurttal, és hozzáadunk 3 evőkanál narancslevet, a curryport és egy csipet cukrot. A salátát a naranccsal, a banánnal és a hússal tányérokra rendezzük, és közvetlenül a találás előtt rálocsoljuk a joghurtos öntetet. Megszórjuk a mandulaforgáccsal.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 342 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.