Előkészítés: A salátát megmossuk, szárazra csepegtetjük. A húst megmossuk, falatnyi darabokra vágjuk, és sózzuk, borsozzuk. A narancsot vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. A lecsepegő levet felfogjuk. A banánt meghámozzuk, karikákra vágjuk, és meglocsoljuk 1 evőkanál narancslével.
Elkészítés: A mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és tányérra borítjuk, hogy ne barnuljon tovább. Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, és a húst körös-körül megpirítjuk benne. A salátaöntet-port a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkeverjük a joghurttal, és hozzáadunk 3 evőkanál narancslevet, a curryport és egy csipet cukrot. A salátát a naranccsal, a banánnal és a hússal tányérokra rendezzük, és közvetlenül a találás előtt rálocsoljuk a joghurtos öntetet. Megszórjuk a mandulaforgáccsal.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 342 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.