Elkészítés: A tésztához a tojássárgájákat habosra keverjük a vízzel és a cukorral, majd elvegyítjük a sütőporos liszttel és étkezési keményítővel. Végül lazán belekeverjük a felvert tojáshabot. A piskótát sütőpapírral bélelt formában sütjük ki.
A krémhez a mascarponét kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejszínhabot, az összetört babapiskótát és ízlés szerinti gyümölcsöt.
A kihűlt piskótát félbevágjuk, megtöltjük a krém felével, ráhelyezzük a másik lapot, és kívülről is bekenjük a krémmel.
A tetejét tejszínhabrózsákkal és gyümölcsdarabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.