Elkészítés: Az almákat megpucoljuk, lereszeljük, fahéjjal megszórjuk, cukrozzuk.
A túróba keverjük a grízt, beletesszük a tejfölt, cukrozzuk.
A meggyet lecsepegtetjük a levétől.
Egy tepsit kiolajozunk, belerakunk egy réteg lapot, majd megszórjuk egy kis zsemlemorzsával, és rákenjük a túrót. Ráteszünk egy újabb réteslapot, megszórjuk zsemlemorzsával, rákenjük a kicsit kicsavart almát, majd a következő réteslapot. Erre egyenletesen rászórjuk a meggybefőttet és egy pici fahéjat, majd betakarjuk réteslappal.
A tetejét olajjal megkenjük, és forró sütőben szép pirosra sütjük.
Tálaláskor kockákra vágjuk, porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.