Elkészítés: A tésztához az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben, majd összedolgozzuk a vajjal elmorzsolt liszttel és a tojássárgákkal. 3 részre osztjuk, 1 órát pihentetjük.
Pihentetés után 3 lapot nyújtunk belőle, az első lapot sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, megszórjuk a citromhéjjal ízesített cukros dióval, ráfektetjük a második lapot, megint cukros dió következik, majd befedjük a harmadik lappal. Előmelegített sütőben megsütjük.
Elkészítjük a mázat: a kristálycukrot a kakaóval, a vízzel és a vajjal addig főzzük, míg megáll benne a kanál. Ha félig kihűlt, és már nem folyik, óvatosan a tésztára simítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.