Elkészítés: A 3 tojásfehérjét egy csipetnyi sóval kemény habbá verjük úgy, hogy menet közben beleszórjuk a kristálycukrot. Ezután hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a darált mandulát és mogyorót, majd óvatosan összekeverjük. Beleszórjuk a lisztet, ízlés szerint fahéjat és rumot adunk hozzá, majd ismét átkeverjük. A masszából kis halmokat formázunk, melyeket sütőpapírral kibélelt tepsire teszünk, és 150 fokos sütőben pár perc alatt megsütünk.
A kétféle csokoládét vízfürdőn felolvasztjuk, és kevés gyömbért reszelünk hozzá. A citrom frissen facsart levét összekeverjük a porcukorral. A kész habcsókokat félig a csokoládémasszába mártjuk, másik felüket pedig a cukros citromlével meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.