Elkészítés: Összegyúrjuk a tésztához valókat, és hűvös helyen 1 órát, de jobb, ha 1 éjszakát a hűtőben pihentetjük. Kinyújtva kibélelünk vele egy kisebb tepsit, és a sütőben félig megsütjük.
Közben az áttört túrót simára keverjük a tojássárgákkal, a cukorral, a reszelt citromhéjjal és a megmosott mazsolát beleadva a félig kisült tésztára simítjuk. Visszatesszük a sütőbe, és világossárgára sütjük.
A tojások fehérjéből a kristálycukorral meg pár csepp citromlével kemény habot verünk, és a kisült sütire simítjuk. Most harmadszor is visszatoljuk a forró sütőbe, de a tüzet nagyon picire mérsékeljük, inkább szárítjuk már a habbal a tésztát. Akkor jó, ha a teteje halvány rózsaszín.
Hidegen, vizes késsel szeleteljük négyzetekre vagy hosszúkásra, úgy a hab nem törik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.