Elkészítés: Az élesztőt 2 dl langyos, cukros tejben felfuttatjuk. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a sót és még 2 dl
langyos tejet, s jól átdolgozzuk. Ha elválik a táltól, akkor jó. Ruhával letakarva, langyos helyen 1 órán át kelesztjük.
Ezután hosszúra kinyújtjuk, majd 2 ujjnyi széles csíkokra szeleteljük, kígyóformára sodorva tepsibe tesszük, és világosra sütjük.
A kisült tésztát kis darabokra vágjuk, egy tálba rakjuk, és forró vaníliás tejjel leöntjük. Rárakjuk a mézet, a mákot, majd jól összerázzuk és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.