Elkészítés: A halfiléket hideg vízben lemossuk, leitatjuk róluk a nedvességet, és kisebb darabokra vágjuk.
A paprikát kicsumázzuk, és a paradicsommal együtt nagyobb darabokra szeleteljük. A vöröshagymát megtisztítjuk, negyedekbe vágjuk.
Előkészítünk 4 nyársat, majd a hozzávalókat elosztjuk, és sorban felszúrjuk a nyársakra. A kész nyársakat meghintjük sóval, borssal, meglocsoljuk
orgánóval ízesített olívaolajjal, és a sütőrácsra tesszük.
Gyakran forgatva omlósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.