Előkészítés: A mazsolát rumba áztatom, a pudingokat megfőzöm vagy kikeverem (attól függ, hogy főzés nélküli vagy főzéssel készíthető pudingot használunk), a tortabevonót egy kevés margarinnal felolvasztom.
Elkészítés: A babapiskótát rumos tejbe áztatom, majd egy jénai tál alját kirakom vele. Ha megvan, leöntöm az olvasztott csoki felével, rászórok egy kis diót és a mazsola felét. Ezután ráöntöm a csokoládés puding felét. Ezután újra rumos tejbe áztatott babapiskóta, olvasztott csoki, dió, a mazsola másik fele, majd a vaníliás puding következik. A tetejét megszórom cukrozatlan kakaóporral, és beteszem a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. 1-2 óra múlva tálkákba szedem, és tejszínhabbal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.