Elkészítés: A tésztához valókat gyorsan összegyúrjuk, és mindig megfelezve 64 darab golyót csinálunk, majd egy éjszakára hűtőszekrényben állni hagyjuk. Másnap a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és hozzákeverjük a cukrot, diót. Egy-egy golyót lisztezett deszkán, lisztezett sodrófával késfok vastagságú téglalappá nyújtunk (kb. 10x10 cm-esre) és a tészta közepére egy evőkanál diókrémet teszünk. A tészta jobb és bal oldalát körülbelül 1 centiméterre behajtjuk, felhajtjuk az alsó 1/3-ot, majd a felső 1/3-ot is ráhajtjuk. Gyengén kiolajozott tepsibe kb. 2 cm-re egymástól a zsákocskákat a dupla tésztarésszel lefelé helyezzük, és előmelegített sütőben 180-200 fokon 6-8 perc alatt rózsaszínűre sütjük.
Egyszerre csak 5-6 golyót vegyünk ki a hűtőszekrényből, mert a sok vaj miatt hamar puhul, és nehéz vele bánni. Mivel gyorsan sül, célszerű legalább két tepsit telerakni, és csak akkor kezdeni a sütést. Amikor kisültek, forrón vaniliás porcukorba forgatjuk őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.