Elkészítés: A lisztet, a keményítőt és a sót egy tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést nyomunk. Ebbe öntjük a forrásban lévő vizet és a táskanál olajat. Gyorsan, először fakanállal, majd kézzel összegyúrjuk. Lefedve 5-6 percet pihentetjük.
Kis darabkákat csipkedünka tésztából, és abból golyócskát, majd egy enyhén beolajozott munkafelületen hosszú tésztácskákat sodrunk.
Wokban 3 evőkanál olajat felforrósítunk, ebben egy percig nagy lángon, majd további 2 percig kisebben megsütjük a tésztát. Mindenféle mártással jó!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.