Elkészítés: A kekszet darabokra tördeljük, a diót pörkölés után durvára vágjuk.
A 4 db tojás sárgáját a 14 dkg porcukorral és a 14 dkg vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a kis darabokra vágott csokoládét, a keksz és a dió keverékét. Összedolgozzuk.
Végül hosszú, háztető formára alakítjuk a masszát úgy, hogy a teteje hegyes legyen. Olvasztott csokoládéval (csokimázzal) vonjuk be a tetejét.
Hűtőszekrénybe tesszük, 1-2 óra alatt összeérik, megkeményedik, szeletelhetővé válik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.