A húst alaposan megtisztítom, majd ujjnyi csíkokra vágom. Egy edényben a zsírt felolvasztom, majd a húst ráteszem. Fűszerezem sóval, borssal, ételízesítővel.
A hagymát üvegesre pirítom és amikor elkészült, összeturmixolom, majd a sűrített paradicsomot hozzáöntöm.
A zsírszalonnát és a kolozsvári szalonnát üvegesre pirítom, összeöntöm a paradicsomos hagymával és hozzáteszem a húshoz.
Amikor majdnem kész, akkor az uborkát apró kockára vágom, és azt is hozzáteszem a húshoz. Amint megpuhult az uborka is, akkor elkészültünk ezzel a pörköltes beütésű étellel!
Orsó tésztával tálaltam, de illik hozzá szinte minden! Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.