Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. A pórét megtisztítjuk, felkarikázzuk. A fokhagymát meghámozzuk, összevágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a burgonyát, a pórét, a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, és felöntjük 8 dl vízzel, és beledobjuk a zöldségleveskockát. Nagyon kíméletesen főzzük. Amikor megpuhultak a zöldségek, belekeverjük a krémsajtot, majd botmixerrel (vagy turmixgépben) összeturmixoljuk. (Ha nem teszünk a levesbe zöldségleveskockát, használjunk zöldfűszeres krémsajtot.) Ha kihűlt, hűtőszekrénybe tesszük, hogy jól lehűljön. Tálaláskor a tetejét megszórjuk a snidlinggel.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 331 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.