Elkészítés: A dinnyét megmossuk, leszárítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. A friss mentát bő vízben alaposan megmossuk, leszárítjuk. 4 kandírozott hibiszkuszt kisebb darabokra vagdalunk.
A dinnyedarabokból késsel kivágjuk a húsát, kimagozzuk, majd kisebb darabokra vagdaljuk, magas falú tálba tesszük és botmixerrel darabosra turmixoljuk. Ezután akácmézzel, a vékony csíkokra metélt mentával ízesítjük. Tálaláskor a hideg görögdinnyelevest tányérokba vagy leveses csészékbe szedjük, és megszórjuk, a darabolt hibiszkuszvirággal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.