Előkészítés: A karalábét, a répát meghámozzuk, megmossuk, a karalábét kockára, a sárgarépát vékony karikákra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, karikákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vaj felét, kevergetve 1 perc alatt megpirítjuk rajta a karalábét és a répát. Sóval, fehér borssal ízesítjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Közben a hússzeleteket kiveregetjük, besózzuk, fehér borssal megszórjuk. Serpenyőben felforrósítjuk a maradék vajat, beletesszük a hússzeleteket, és félig megsütjük. A petrezselymet elkeverjük a tejszínben, a párolt zöldségekhez keverjük, és összemelegítjük. A hús mellé dobjuk a hagymát, és megpirítjuk. A húst a zöldségkörettel tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 328 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.