Elkészítés: A lisztet, a porcukrot a tojások sárgáját, a sütőport, a citromlevet és a vajat összedolgozzuk, késhegynyi vastagságúra kisodorjuk, és kisméretű szaggatóval kiszúrjuk.
Elkészítjük a tölteléket: felverjük a tojásfehérjét, és adagolva hozzáadjuk a porcukrot, végül a darált diót.
A kiszúrt tésztát kikent, lisztezett tepsibe rakjuk, majd kis halmokat kanalazunk a töltelékből mindegyik köröcskére. Világosra sütjük.
1-1 karikát lekvárral összeragasztunk, majd bőségesen megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.