Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk a tojásokkal, az áztatott és inyomkodott kenyérrel, a fokhagymával, a zöldpetrezselyemmel, a fahéjjal, a szegfűszeggel, a sóval és a borssal. Diónyi golyócskákat gömbölyítünk belőle, meghengergetjük kukoricalisztben, sütőpapíros tepsibe tesszük, és forró sütőben ropogósra sütjük.
A szószhoz a vöröshagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a sárgarépát és a padlizsánt. Kevergetve pirítgatjuk, sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük a konzerv paradicsomot és 1 pohár vizet. 20-25 percig főzzük, közben néha megkeverjük, pótoljuk az elpárolgott folyadékot. A vége fele belevágunk 1 mag nélküli chilit is.
Botmixerrel pürésítjük a zöldséges ragut, majd beledobjuk a húsgombóckákat, és még egyet hagyjuk rottyanni a tűzön.
Közben az előírásoknak megfelelően kifőzzük a spagettit, leszűrjük, ráöntjük a húsgombócos padlizánszószt, és kitöltünk egy korsó jéghideg sört.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.